miércoles, 6 de octubre de 2010

6 de setembre

Hui el primer que hem fet ha sigut fer l'ultima diapositiva que ens haviem oblidat d'ella, la de "creat per" hem afegit les nostres fotos i els noms, l'hem animada i l'hem ficat la transició necessaria.
Més tard hem fet dos imatges de collage per a afegir-les quan el ritme de la cançó aumente, per a açó hem hagut de buscar més imatges a internet, perque possar sempre les mateixes ens pareixia monòton.M'agradat molt els resultat d'aquestes diapositives, perque ara si que veig el canvi de ritme al treball, la veritat es que si que era necessari.
Només fa falta vore la foto per a adonar-se de les imatge que hem hagut de buscar..

Mentre que nosaltres feiem aquest treball, Ricardo ens ha tallat per a dir-nos a cadascú el que haviem de modificar al blog per a que no ens pillara de sorpresa. A mi sols m'ha dit que les entrades han de ser independients del que dicta ell.
Quan hem cridat a Ricardo per a que vera els canvis, ells ens a pronunciat les seues paraules màgiques de finalitzament de la classe: " Apaguem els ordinador, cadires al seu lloc". Aixi que ja el vora el pròxim dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario