lunes, 10 de enero de 2011

10 de gener

Holaa!
Pareix mentira, però ja estem al 2011, com passa el temps..
Hui ha sigut el primer dia de classe després de les vacances. Hem començat un nou treball. Bé, hem començat el any amb un treball prou llarg, en el que utilitzarem quasi tota l'avaluació. Aquest treball serà en grups de 4 i el meu grup està composat per Sara, Julia, Nazaret i per mi. Consisteix en realitzar un power point amb l'organització d'un viatge, el presupost, i les fotografies com si haguerem anat.
Hui hem estat lleguint les indicacions a la pagina del col·legi i visualitzant treballs d'altres anys, com aquest:

Després de visualitzar uns quants treballs d'altres anys ens hem posat mans a l'obra. Hem triat anar-nos de viatge a Amsterdam i voltants, també vam pensar anar ha Eivissa o d'interrail, però finalment hem triat Amsterdam.
Teniem com ha presupost 600€ per persona i havía de ser un viatge de 5 dies i 4 nits. Com Ricardo ens ha vist que els diners era una cosa que es dificultava per a fer-ne el trball ha canviat el presupost a 1.000€ .
Dins del grup ens hem dividit en dos parelles, ja que sols tenim 2 ordinadors.Com sols tenim dos ordinadors per a 4 persones, anem a treballar julia i sara juntes i jo amb nazaret.
Hem llegit l'informació que hi havia a la pàgina del col·legi i poc després ens hem hagut d'anar, ja se havia acabt la classe.
Crec que serà un treball molt entretingut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario